Onze partners

Negatieve bkr registratie

Lenen met een negatieve BKR-registratie kan lastiger zijn, maar niet altijd onmogelijk. Je moet goed op 3 dingen letten bij het lenen met een negatieve bkr registratie: niet te hoge rentes accepteren, je financiële situatie goed in kaart hebben en ook denken aan andere opties zoals familie of crowdfunding.

Uitgebreid juridisch advies

Het gerenommeerde Juridisch adviesbureau Amsterdam voorziet cliënten van uitgebreid juridisch advies op maat, waarbij ze kunnen vertrouwen op de expertise en ervaring van het toegewijde team van juridische professionals.

ISO 9001 Certificering via Kintraco

Verhoog de kwaliteitsstandaarden van uw bedrijf met een iso 9001 certificering via Kintraco.

www.beamerhuren.nl: Voor Topkwaliteit Beamers

Presentatie of filmavond? www.beamerhuren.nl biedt een uitgebreid assortiment beamers voor elke gelegenheid.

Expertise in Financiën en Stichtingen

Voor uitgebreide financiële dienstverlening en hulp bij stichtingszaken, ontdek de mogelijkheden op Stichtingoprichten.nl. Geldexchange.nl raadt deze dienst aan voor een professionele aanpak van financiën en stichtingskwesties.

Los je geschil op

Een geschil met je werkgever of werknemer kun je oplossen via het arbeidsrecht. Hierbij volg je de juridische stappen die genomen moeten worden om tot een oplossing te komen.

Goede kijk op geld

Een goede kijk op geld helpt je verder in het leven. Je geld managen is en blijft belangrijk. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan is daar een salaris aan verbonden. Voor technische vacatures kun je bijvoorbeeld meer vragen dan voor andere vacatures.